( PAKEJ SUPER ADS ) KLIK SINI UNTUK BERIKLAN

Download mp3 Lagu Raya | Koleksi Lagu Hari Raya




Salam sejahtera dan salam hormat buat semua pembaca blog redzuan-ridz ni. sedar tak sedar hampir 2 minggu kita berpuasa dan tidak lama lagi dah nak raya dah,  kmeriahan hari raya semakin dirasai, dan bila hampir nak raya pasti  lagu raya dimainkankan dan kedengaran dimana-mana sahaja. baik di shopping complex, media televesiyen , radio. bahkan budak-budak kecil sampai la membawa kepada si bapa dan atuknya turut sama menyanyikan lagu raya nostalgia kegemaran mereka. begitu hebat penangan  lagu raya yang menjadi penghidup dan penyeri di hari raya .


so disini  pasti anda semua mencari koleksi lagu-lagu raya ntuk didengar dan sebagai simpanan anda. dibawah ni ada dalam 23 koleksi mp3 lagu raya . so anda boleh download lagu raya aidilfitri di bawah  just klik je link dibawah dan anda akan terus dibawa ke download area lagu tersebut, dan anda boleh terus mendownload lagu tersebut.




















18. Raya Yang Sempurna- Awie

19. Warna Warni Aidilfitri- Sony All Star

20. Bersabarlah Sayang - Sanisah Huri 

21. Suasana Hari Raya - Anuar Zain dan Elina

22. Indahnya Beraya di Desa - Azlina Aziz

23. Menjelang Hari Raya - DJ Dave



 p/s : ruangan ini akan saya update lagi dengan lagu-lagu raya yang lain. ;) so sila bookmark entri ini. jika anda nak request lagu raya , request la di ruangan komen dibawah , dengan tajuk lagu dan penyanyi.. insyallah saya akan carikan dan jika tiada saya akan upload lagu tersebut dari koleksi saya dan kongsikan link download tersebut di sini :) dan dalam kita sibuk untuk persiapan raya, jangan lupa tingkatkan ibadah kita di bulan ramadhan ni lagi hampir kepada penghujung puasa, lagi  tinggi ganjaran Allah berikan. dan jangan lupa banyakkan lah bersedekah di bulan yang mulia ini. supaya kita dilimpahi rezeki dari Allah s.w.t :)




(PAKEJ STYLEZ ADS)klik sini untuk beriklan

6 ulasan:

  1. walau lagu tu semua dah lama...tapi tetap sebati dalam jiwa..masih freshh:)

    BalasPadam
  2. i like this blog...teruskan usaha k..

    BalasPadam
  3. lagu jika hari hari hari raya xda ke

    BalasPadam
  4. lagu jika hari hari hari raya xda ke

    BalasPadam

tinggalkan komentar anda jika entri ini bermanfaat dan menarik untuk anda. segala pandangan sangat dihargai

komenlah dengan berhemah kerana komen anda mencerminkan peribadi dan perwatakan anda :)

komenla menggunakan nama anda atau nama samaran. komen tanpa nama tidak akan dipublish. sekian