Download Ebook Percuma 100 Cara Promosi Tingkatkan Traffik Blog


Salam sejahtera dan salam pembuka kata , orait hari ini saya berbesar hati nak kongsikan ebook yang ada dalam koleksi simpanan saya kepada  semua readers dan visitor blog RR sebagai tanda terima kasih kepada anda semua yang setia berkunjung ke blog ini.

orait sedikit review  ebook 100 cara tingkatkan traffik blog ni adalah hasil buah tangan internet marketer di Malaysia iaitu saudara fahmi dari rahsiaebiz.com atau lebih dikenali dengan nama panggilan code 7 . mungkin tidak ramai mengenalinya tetapi jika anda semua pernah berkecimpung dalam bidang online marketing or bisnes online.  mesti anda mengenalinya, inilah antara sifu dan otai dalam online marketing di Malaysia.


Well dalam ebook ni dipaparkan dan telah didedahkan pelbagai trick dan tips
dari basic  sehinggalah tips advanced mempromosikan blog. ebook ini hanya memaparkan tricks dan tips meningkatkan traffik pengunjung melalui kaedah promosi blog yang sangat berkesan  dan tidak memfokuskan langsung pada tips dan trick SEO.
 Segala teknik yang didedahkan dalam ebook ni sangat berkesan diapplied untuk mereka yang mempunyai blog  bagi meningkatkan traffik pengunjung ke blog
sekaligus mempopularkan blog. 


Setelah aku applied beberapa tips dalam ebook ni, aku berjaya meningkatkan traffik blog aku sekali ganda. hit u.v blog  RR now kini mencapai linkungan
17000 unique visitor untuk bulan Februari lepas,  kira okla kan untuk blogger baru  mcm aku yang baru 4 bulan bertapak dalam dunia blogging ni. anggaran 550 u.v konsisten daily utk bulan lepas je,  1 pencapaian membanggakan bagi blog RR

so nak tau lebih details tentang tips yang dikongsikan silakan download ebook ni
sekarang, free jer untuk korang download. dan untuk para otai aku yakin masa dorang nak popular pun dan blog mereka dikenali dorang mesti msti ada applied tips seperti dalam ebook ni.

mungkin  now mereka hanya applied beberapa tips dalam
ebook ni seperti teknik signature ketika berforum dan beberapa cara yang lain seperti menjadi moderator forum boleh menjadikan blog dan seseorang blogger itu dikenali dengan lebih cepat sambil mendapatkan limpahan traffik pengunjung dengan mudah lagi pantas ke blog. 

untuk download ebook 100 cara promosi tingkatkan traffik blog sila
klik e-cover ebook berkenaan dibawah ini


100 cara promosi


jika link diatas broken dan korang semua tak boleh download, kat bawah ni 1 lagi
link alternatif , saya da upload di akaun mediafire sy sila

KLIK SINI UNTUK DOWNLOAD



p/s : takkan download mcm tu je kan, atleast drop lerr komen, da bg ebook free kat  korang semua. huhuhu.. before lupa selain dari ini aku ada kongsikan entri .7 cara  meningkatkan traffik ke blog secara berterusan. korang boleh baca , dan semua tips itu tidak dipaparkan dalam ebook ini. :)

30 ulasan:

  1. wah murah hati betul ko redz ,thanks :)

    BalasPadam
  2. hehe...thanks 4 da info. nice layout

    BalasPadam
  3. thanks for the info...
    http://rashatie.blogspot.com

    BalasPadam
  4. perghh terbaiklah abg redz..ok dah siap download dah..moga2 rezeki abg redz murah slalu sebab tolong kami newbies ni..amin :)


    psstt : 1 lagi kisah utk muhasabah diri

    BalasPadam
  5. www.dofollow00.blogspot.com

    BalasPadam
  6. wow bermurah hati betol dan ilmu yg amat berguna ni.. tQ bro.. saman tu dah melayang ke? hehe pasni bawa slow2 jelaa :p

    BalasPadam
  7. um jgk eh?sama la kita...

    blog awk cntik ! :)

    BalasPadam
  8. visit my blog if u want more ebook..
    www.nzcyber.com

    BalasPadam
  9. tiada kata seindah kata TERIMA KASIH...

    BalasPadam
  10. ebook free! yeay!

    woo~ blog bro dah smart lah. heheh..

    (^____^)

    BalasPadam
  11. thanks.. aq dah download.. ada lg x yang menarik?

    BalasPadam
  12. tq 4 sharing..
    dh dwld..
    =D

    BalasPadam
  13. tq Brader REDZUAN, sangat membantu saya dalam menjalani hidup sebagai blogger. sebagai blogger baru saya sangat ber terima kasih

    BalasPadam
  14. thanks.. dah download dah.hehe

    BalasPadam
  15. thanks ntuk ebook tu, sy terpaksa download guna mediafire sbb link kt gambar tu xleh guna, dia tulis session apa ntah.. :D

    BalasPadam
  16. terima kasih atas maklumat bermanfaat ini.

    BalasPadam
  17. thanks for the info....hopely more info can be share :)

    BalasPadam
  18. thanx admin...im also a new blogger n still hv 2 learn a lot..klu free, singgahlah di blog sy.. http://myaxander.blogspot.com

    BalasPadam
  19. thanx admin... ilmu baru bg beginner mcm saya... semoga byk lagi ilmu yg dapat di share nnt...

    BalasPadam
  20. thank you..da download

    BalasPadam
  21. terima kasih tuan.moga murah rezeki.amin.

    BalasPadam
  22. Alhamdulillah, terima kasih.. sangat membantu untuk saya yang baru mula niaga online

    BalasPadam

tinggalkan komentar anda jika entri ini bermanfaat dan menarik untuk anda. segala pandangan sangat dihargai