Koleksi Design Helmet Yang Sangat Unik Lagi Pelik


Salam sejahtera dan salam pembuka kata, buat semua pembaca blog ini dan juga tidak lupa silent readers blog ini. untuk entri kali ni RR. inginkan kongsikan dengan anda semua koleksi design helmet yang sangat sangat  unik lagi pelik.  

dan pastinya korang juga tidak menyangka design helmet seperti yang terdapat dibawah ini sebenarnya wujud, dan ianya bukan sekadar design semata tetapi helmet dengan design yang pelik ini juga turut digunakan oleh penunggng motosikal.so apalagi jomla layan gambar-gambar dibawah ni

III
III
III
III
III
III
III
III
VVVVV
VVVV
VV
V



Smiley Helmet


 



Knight helmet


Iron Man helmet


Optimus Prime – Transformer Helmet


Evil Clown Helmet


Skull Helmet


Lego Helmet


p/s : cun tak helmet helmet diatas? actually aku pun tak sangka helmet design sebegini
rupa pun wujud, memang mengkagumkan betul, kreatif orang2 yang design helmet2 ni. 

22 ulasan:

  1. helmet yang forst tuh kalo jumpa malam2, boleh gila 4 tahun aku!! hahahak.

    BalasPadam
  2. pelik2 laa dieorg ni design..ade ke org nak pakai???:)

    BalasPadam
  3. yang first tu mantop. belikan utk CL la redz . :p

    BalasPadam
  4. ntahla ade kot orang pkai, orang yg otak mereng je pakai kot . huhuhuhu.

    BalasPadam
  5. wakakaka.. kalau aku dpt yg ironman ounya tu mesti gempak.. org nak potong aku pun takut agaknya kalau pakai kat highway.. :p

    *aku selalu je masuk blog ko ni.. tapi jadi silent reader la.. jgn mengharap sgt beb komen org.. syukur je ade yg baca.. :p

    latest -
    -DoFollow Kan Blogspot Anda Sekarang...

    BalasPadam
  6. Ermmm very creative design lah RR. So WJ rasa kat Malaysia ni approve ke erk nak pakai helmet cm tuh ehehhe...(nasib baik bawak keta pi keja) ahahha

    BalasPadam
  7. gerun tgk....yang helmet tengkorak tu...

    BalasPadam
  8. @Daria itula pasal :) huhuhuhu. tp helmet iroman tu mmg smart sgt.

    BalasPadam
  9. haha yang kaler pink takde ke? leh bagi awek skut pakai

    BalasPadam
  10. Assalam...ha3.yg last skali tuu kelakar...kah3

    BalasPadam
  11. kelakar dan menakutkan..

    >>salam sis follower baru..singgah2 lah yer di teratak bonda sis..salam perkenalan,

    BalasPadam
  12. bro aku nk yg optimus prime tu bleh??hehehe

    BalasPadam
  13. cantik...comel...suka2... :)

    BalasPadam
  14. @cik Ladies boleh je no problem, tp guna duit ang la CL, kihkihkihkih

    BalasPadam
  15. yg iron man tu paling stail! wauuuu... mmg kreatif giler..

    BalasPadam
  16. yg ironman tu lawa..tp klu yg transformers n skull tu cm xbleh trima je ade helmet gitu :p

    jom terjah "KALAU SAYA TAK TAYANG MUKA AND REVEAL MYSELF.. AGAK-AGAK, BLOG SAYA BOLEH JADI FAMOUS TAK????"

    BalasPadam
  17. sgt pelik hehe..
    singgah isyarat cinta suesephia...follower 1140 weeee :)

    BalasPadam
  18. smiley helmet itu....nak satu......

    BalasPadam
  19. wah!! rasa nak belilah blh tunjuk2 kat pak cik jpj..huahua

    BalasPadam
  20. haha.. very cool.. kalo aq pakai, mesti semua tengok.. huhu

    BalasPadam

tinggalkan komentar anda jika entri ini bermanfaat dan menarik untuk anda. segala pandangan sangat dihargai