GEMPAR LELAKI BERWAJAH ALIEN DITEMUI DI PAKISTAN.

salam sejahtera dan salam hormat buat semua pembaca  blog ini. untuk entri ini saya tertarik nak kongsikan dengan anda gambar seorang lelaki dengan rupa mirip seperti alien makhluk asing. berdasarkan info , lelaki yang dilahirkan dengan wajah seperti "alien" ini berasal dari Pakistan. bukan sekadar rupa seperti alien tapi fizikal badan pun pelik. Namun semuanya yang berlaku semua atas kejadian Allah.
da sedia nak tengok ? jom tengok di bawah ni .

II
II
II
II
II
II
II
II
II
II
II
II
II
II
II
II
II
II
II
II
II
VIIV
VV
V


inilah gambar lelaki berwajah alien yang ditemui di Pakistan



lagi gambar lelaki berwajah  "alien" dengan shot lebih dekat





perhatikan gambardibawah btul2
sama tak spert wajah alien yang sering kita lihat dalam filem or internet.





p/s: first time tengok gambar ni, mmg  agak terkejut.nauzubilah,selama ni mmg ramai jgak manusia yang lahir dgn kecataan rupa, tapi gambar ni mengundang sdikit rasa takjub dengan kekuasaan allah. so moralnya. bersyukurlah dengan rupa dan kejadian yang allah cipta kepada.   tidak perlu rasa rendah diri dengan rupa kita, walau  tak handsome or tak cantik ke yang penting kita dijadikan dengan sempurna dan kita sepatutnya bersyukur dengan kurniaan Allah kepada kita..

20 ulasan:

  1. oh em ji! masyaAllah.. kuasa Allah.. atau maybe die kene balasanZ? atau ni salah satu tande kiamat? atau bla bla bla Allah sahaja yg tau..

    BalasPadam
  2. eh biar btul tu. Ya Allah..

    BalasPadam
  3. mmm . sebenarnya dia mendapat kanser . tak silap . pernah keluar dalam Discovery . masyallah . kuasa Allah .

    BalasPadam
  4. mcm watak dlm filem star trek dah nmpk...
    kuasa Allah tiada siapa dpt tandingi...

    BalasPadam
  5. Aunt T teringat pasal - Joseph Merrick aka elephant man deform selepas bebarapa tahun dilahirkan. Ade filem mengenai cerita beliau aunt T pernah tgk cerita ni dlm tahun 80an.

    BalasPadam
  6. apalah hampa ni..kecian kat dia..

    BalasPadam
  7. nauzubillah..kesian pon ade...

    BalasPadam
  8. mesti ade kenan ape2 tuh, hihi!

    BalasPadam
  9. subahanAllah...nie kes ape nie redzuan?genetik semulajadi ker?

    BalasPadam
  10. manusia mempunyai pelbagai karakter termasuk ...wallahualam......

    BalasPadam
  11. allah maha besar.... ini kuasa allah.

    BalasPadam

tinggalkan komentar anda jika entri ini bermanfaat dan menarik untuk anda. segala pandangan sangat dihargai