WOW !! HARIMAU MENYELAM SAMBIL MENYAMBAR DALAM AIR



Salam 1 malaysia, hari-hari cuti rsa malas je nak update entri, dah masuk 2 hari blog ni tak di update dengan latest entri, walaupun sindrom malas mula membelenggu diri, namun gagahi jugak mengupdate blog ni supaya x bersawang. huhu. orait back to the topic. untuk entri kali ni santai je, nak kongsikan dengan korang semua gambar-gambar harimau putih yang sangat pandai berenang, menyelam dan dalam masa sama  sangat terror  menyambar makanan dalam air.serius memang terror. 


Kalau korang pergi  San Francisco,  korang boleh saksikan  secara live aksi harimau  ni kat zoo Six Flags Discovery Kingdom yg terletak di Vallejo. apa kata korang layan je gambar kat bawah ni . pasti korang akan terpukau + takjub dengan aksi harimau putih ni menyelam dalam air.
II
II
II
II
II
II
II
II
III
VVVV
VV
V



















sumber : http://english.pravda.ru/


P/S :first time aku tgk gmbar ni mmg aku rsa trkjut , mcm xpercaya plak harimau pandai menyelam. kalau fikir blik kadang benda ni xpelik pun sbb kalau manusia boleh melakukan aksi yg sukar diterima akal, mcm tu jgak haiwan. tp aku still rsa pelik mcm mne harimau ni bleh lepak menyelam dlm air lama2. huhh...

28 ulasan:

  1. uishh,bahaya laa klu camni...tk leh main air laa...wakakap..:)

    BalasPadam
  2. huhu , ganas lor harimau niey .. bg redz duk dalam tu best gak .. ahaha :)

    BalasPadam
  3. yeahhh !! ganas2 ! harimau terbaik ni .. kawan harimau af ni :p

    BalasPadam
  4. @cik Ladies uiks?? apsal saya plak nk duduk dlm tu. wahahaha, kejamnter..

    BalasPadam
  5. wowww macam harimau malaya la..

    harimau mati meninggalkan belang,
    joey datang meninggalkan entry baru

    BalasPadam
  6. wah2, takjubnya aku. tak pecaya rimau pun bole hidup dlm air. bukan ke kat zoo tu dia letak air antara umah rimau ngn tempat kita jalan tu..supaya rimau xboleh lompat. haish, ni spesis lain kn? (>_<)

    BalasPadam
  7. uish!! bia betol harimau boleyh berenang, mcm x caye jerk...

    BalasPadam
  8. aku takot harimau dan seumpanya like kucengg!
    jadik maap saya kurng menghayati entry anda. haha

    BalasPadam
  9. @AISHA INANI aiya, peliknya ayat awak cik aisya, entri ni untuk santai saja lor. huhuhuhuhu

    BalasPadam
  10. nanti kuar kes di baham harimau masa mandi kat sungai.. kesian buaya tak dapat cari makan hehe :)

    BalasPadam
  11. harimau boleh berenang ke?memang harus tak berani mandi sungai atau air terjun kat hutan dh..hihihi

    BalasPadam
  12. okay dh singgah dh .. hihi harimau yg kacak !

    BalasPadam
  13. semua ciptaanNya memang menakjubkan...

    BalasPadam
  14. amboi..harimau pun dah multi-tasking...uik..dasatttttttttttttttt...ishh..mmg dasatttttttttt la.. :)

    BalasPadam
  15. nice blog la dear, visit mine plak u boleh shopping beg LV, Gucci, Prada with reasonable price

    BalasPadam
  16. Bahaya2. Kang buaye sesat tak kene tangkap, boleh pulak muncul harimau laut kat port dickson tu. hehe..

    Tapi mcm mane la orang tu tangkap picture tu kan? berani sungguh. seram2..

    (^____^)

    BalasPadam
  17. salam...kekuasaan Allah memg tak dapat d sangkal..tp sbg sorang pencinta haiwan , ana rase tindakan pihak zoo tersebut agak zalim.Fitrah seekor harimau mencari rezeki di atas darat.bukan dalam air.try tgk cmna harimau tu struggle nak makan daging tu.kesian sungguh...sori blog owner ana takde niat offensive,..

    BalasPadam
  18. woahhhh gilerr laaa rimau tuhh....bru tau rimau terer swim....ni sah lapo gilerr nihhh

    BalasPadam
  19. pernah tgk gambar2 ni time demam flickr dulu. memang dasyat dan sgt cantik foto ni :)

    BalasPadam
  20. Salam.. Comelnye rimau... Cute.. dah mcm gmbr rimau yg sy gune lak.. huhu

    BalasPadam
  21. btul ke nie? nmpk mcm animasi je?

    BalasPadam

tinggalkan komentar anda jika entri ini bermanfaat dan menarik untuk anda. segala pandangan sangat dihargai