GAMBAR LAWAK : SAMA TAPI LANGSUNG TAK SERUPA


Salam pembuka kata n hope u all sihat2 henaknya , orait arini, entri kali ni santai je, just nk kongsikan gambar untuk u all semua santai.
Gambar kat bawah ni gambar perbandingan ,  sama dari aspek latarnya tapi  tak serupa sebenarnya.lawak lagi adela. korang layan jela gambar kat bawah ni nnti korang faham sendri . memang  lawak serius aku cakap. ape lagi jom la layanzz  :)

III
III
III
III
III
III
III
III
III
III
III
VVVV
VVV
VV
V

NICHOLAS CAGE VS ANWAR.



DAVID BECKHAM VS PAUL DANIELS 

p/s: siyes aku ckp mmg tak boleh blah gambar ni lagi2 gambar Paul Daniels. wakakakaka. aku tak pasti saper yang tiru saper ni.

23 ulasan:

  1. paul daniels tu mungkin bayangan beckham time tua nnt. hehe

    BalasPadam
  2. hikhikhik ,,, kelakar2 .. setuju dgn Dawa ... (^o~)v

    BalasPadam
  3. kah2..ridz2,jumpe mne laa ni.??Anuar tk leh blah tu...hak2

    BalasPadam
  4. adoi..lawak gila XD

    time anwar ibrahim tu..hahah cooL

    BalasPadam
  5. hahaha...lagi lagi...nak nengok lagi...

    BalasPadam
  6. pandangan membina saya, header awk cute. tu je..

    BalasPadam
  7. mcm celaka muka dia.....korang tgk sendiri laa..hahahah

    BalasPadam
  8. yes, follower ke - 1000 utk blog http://redzuan-ridz.blogspot.com. paul daniels tu so cekci. sakit mata i tengok. hakhakhak!

    BalasPadam
  9. haha muka anwar mmg gempakkk!
    klaka gilakkk. hahaha

    BalasPadam
  10. hahahaha, lawak la ridz ni..
    petang2 lepak sini sambil layan goreng pisang panas sambil nengok iklan AF..xjoin ka..look dh ada tu...klik ur nuff!!

    BalasPadam
  11. klaka giler...:)..lagi2 pic no.1..:)

    BalasPadam
  12. aik pakcik anwar aku pon ada???
    grrr.

    neway adalah sama siket for the first pic, second.......... SAMA TEROS! hahahak

    BalasPadam
  13. gile bai, bapak stylo gambar dr seri anwar ibrahim,haha..gaya cam mafia je,kehkeh...

    tp xleh blah kalau muke beckham bile tua nanti cam paul daniel,muahaha...

    http://kipasmati.blogspot.com/2011/02/20-fakta-menarik-pelik-tapi-benar.html

    BalasPadam
  14. hahaha!!!x leh blah ar ke-2 2 pic tuh!!!

    BalasPadam

tinggalkan komentar anda jika entri ini bermanfaat dan menarik untuk anda. segala pandangan sangat dihargai