ENTRI PENGHARGAAN :HEADER BARU BLOG DARI ABANG TERROR

Salam sejahtera semua :) entri kali ni ringkas dan pendek sahaja.  khas untuk abg terror. seperti yang anda semua dpt lihat header baru blog ini telah bertukar wajah. hasil design dan sentuhan abg terror. anyway thanx ya abg terror coz sudi meluangkan masa membuat header untuk blog ni. kat bawah ni design header blog sy yang baru hasil  sentuhan abg terror . cantikkan ?




anyway korg boleh dptkan sentuhan design header dari blog abg terror.
senang je kalau korang nk request design header korang boleh berurusan dengan beliau.


Akhir kata, thanx bro terror coz sudi luangkan masa buat header saya ni dalam masa yang singakt dan hasil mmg tip top :) really2 appreciate it dan sy sangat berpuas hati, 


kalau anda berminat nk dapatkan sentuhan beliau  just




p/s :korang  jgn lupa follow abg terror dulu sebagai tanda sokongan diatas usaha beliau sebelum korang nk request header yg korg nk free je beb. komen la ckit ok x blog abg terror wat untuk blog sy ni?

28 ulasan:

  1. Salam

    Wah tahniah.. Cantik tu... ;)

    BalasPadam
  2. nice work...cantik la..boley tlg wat kn...ahhaha

    BalasPadam
  3. cantik kot........cantik sgt........

    BalasPadam
  4. Mantap! Blog dgn header baru mmg Ngam! Bg sy, lebih ceria dari sebelum nye. (^_^)

    BalasPadam
  5. nice new header. nice one! =)

    BalasPadam
  6. @The Crow Empire thanx dgn pandangan bro, sy appreciate sgt2. bro rjin komen diblog sy so atas penghargaan ni sy letak link blog bro dlm blog sy :)

    BalasPadam
  7. tahniah yek redzuan..memang cun header ni..siap duduk atas name sendiri lagi tu..ahaks..

    power la abg terror..=)

    BalasPadam
  8. salam ziarah wan....baru semapt nak tgk header pas ubah seting...br ngam...tapi nampak cam tak masuk abis....tp still ok tuh...lau rajin carik skit lg seting or kecikkan scale tuh guna paint jea....tapi save atas nama lain....test bagi masuk abis....abg baru samapi perlis....balik kampung....hehe.....tahniah wan...cun!

    BalasPadam
  9. perghh,, smart la bro..
    pernah gak nak buat header camtu,,
    tapi pe bley buat tak reti..
    so dok berangan je la,, heheh

    BalasPadam
  10. tahniah bro ! nice header ! abgterror pon memang the best designer jugak :)

    BalasPadam
  11. @Abdul Farique sma2 bro, sy pun still akan gunakan khidmat bro. nnti sy nk mntak tolong bro designkn header utk blog lwak brutal sy.

    BalasPadam
  12. as salam.wow...smart giler...sape yg baek hati tuu?nak jugak...hi3

    BalasPadam
  13. comel comel.
    tapi A tak nmpak.

    :)

    BalasPadam
  14. wahhh header biru betol..kene lah dgn tema blog ni ala2 biru gak..hehe ;)

    BalasPadam
  15. Cantik dan Smart..biru gitu..:))

    BalasPadam
  16. ok..sgt menarik header tu... nak jugak lah.. =)

    BalasPadam
  17. pergh!! menarik tu header.. cacing nak gak!

    BalasPadam

tinggalkan komentar anda jika entri ini bermanfaat dan menarik untuk anda. segala pandangan sangat dihargai