Kerja Part Time | Kerja Sambilan | Kerja Online Di Rumah



Jobdirumah : Info Tentang Kerja Sambilan Online


Assalamualaikum dan Salam Sejahtera . buat semua pembaca setia blog redzuan-ridz . Dengan taraf hidup pada masa kini memang ramai yang tercari-cari sumber pendapatan sampingan yang mudah untuk dilakukan dimana dan pada bila-bila masa jua.

Untuk cari kerja sambilan dari rumah (part time) tidaklah susah TAPI tersilap percaturan memilih tawaran iklan kerja sambilan boleh menyebabkan kita kerugian bila ada yang mengambil kesempatan untuk menipu. Pastikan kita menkaji dahulu sebelum menyertai mana-mana program kerja sambilan dari rumah.

Salah satu alternatif yang boleh dipercayai untuk mencari kerja sambilan dari rumah ialah jobdirumah. Jobdirumah.com merupakan penyedia khidmat latihan asas dan sumber pekerjaan alternatif pada yang berminat. Perkhidmatan yang disediakan adalah panduan dalam bentuk penerangan bertulis dan video tutorial tentang bagaimana, cara apa, dan di mana hendak mencari kerja di rumah dari sumber – sumber yang betul.


Syarat Kelayakan Jobdirumah :


Asas komputer & internet
Microsoft Office (Words & Excel)
Boleh menulis, membaca & faham Bahasa Inggeris
Komputer/Laptop
Akses ke talian internet
18 tahun keatas
Boleh bekerja tanpa pengawasan



Pada yang risau jobdirumah ini scam atau menipu tidak perlu khuatir kerana respon yang diterima sangat positif oleh mereka yang menyertainya ..  Program ini boleh dipercayai malahan pihak jobdirumah dah jelas maklumkan bahawa mereka berikan panduan untuk pemohon memohon kerja seperti berikut:

Penerangan bertulis secara online tentang di mana, cara apa & bagaimana mendapatkan kerja di rumah dengan majikan & agensi.

Maklumat asas perkara yang perlu di sediakan sebelum membuat permohonan kerja pada majikan & agensi.
Video tutorial cara membuat permohonan kerja – kerja yang ahli fikir sesuai dengan kelayakan & kemahiran mereka.

Tip – tip serta cara untuk mendapatkan & mencari kerja di rumah sebenar yang tidak bersangkut paut dengan sebarang jenis perniagan online.

Carian terus ke laman iklan pekerjaan kami pada lebih 10,000 kekosongan terkini dalam satu – satu masa daripada majikan & agensi di seluruh dunia dengan percuma.

Kemas kini senarai tawaran kekosongan terkini dari majikan & agensi – agensi secara percuma setiap hari.
Kalau dah ada yang tunjukkan jalan dan peluang mencari kerja, ambillah peluang dan usahakan dengan sebaiknya. Apa yang penting ialah jangan malas untuk berusaha lakukannya.


dan dibawah ini merupakan bukti income  saya sendiri dengan jobdirumah ..

kerja sambilan tanpa modal


Segalanya terserah pada diri anda samaada untuk memilih nak join atau tidak jobdirumah. saya sendiri berjaya buat side income dengan jobdirumah . so tiada rugi jika anda sertai . Pada yang berminat untuk mencuba kerja sambilan @ part time dari rumah boleh baca penerangan lanjut dengan klik >>jobdirumah<<  


atau klik banner di bawah.







70 ulasan:

  1. dah banyak kali review pasal ni... tapi takut kena tipu..

    BalasPadam
    Balasan
    1. salam intan .. tidak perlu risau .. kerana jobdirumah ini bukan scam .. anda boleh cuba ..

      Padam
    2. ramai juga yang review dan dah dapat job dari Jobdirumah.. tak kurang juga yang kecewa.. tapi itu semua bergantung pada usaha kita.. kalau rajin ada lah bayarannya..

      Padam
  2. xde ke job yg xkeluarkan modal permulaan???

    BalasPadam
  3. part time job depan laptop...

    http://www.kitforex.com/hop.php?ref=agentbucks

    BalasPadam
  4. hmmm nk tnya...profile kiter yg dbuat bile dftar sbg ahli tu..ade expired date x??

    BalasPadam
  5. maaf lambat reply .. ada expire date profile kita if kita register as free member ..

    BalasPadam
  6. Assalam...nk tanya..dh banyak kali cari info psal jobdirumah ni..mula2 was gak..cuma dari segi kelayakan tuh..mmg perlu mahir b.i ke?..sbb job dia mmg dtg dari agensi luar kn..yg dalam b.m punya xda ke?..bknlah xtau lngsung b.i ni..cuma xbrapa yakin..

    BalasPadam
  7. berminat..tp ad was2 dlam aty,,,

    BalasPadam
    Balasan
    1. Tidak perlu risau .. Krn jobdirumah bukan scam...

      Padam
  8. wah menarik ni bro... ok ke tak program ni?

    BalasPadam
  9. nice entry bro .

    saje nk share bab yang sama jgk
    Mencari Kerja Part Time LUMAYAN?

    boleh kerja siang atau malam, ikut suka hati dan masa sendiri. Apply disini http://partner.jobdirumah.com/jdr.php?uid=cyconx12_1_tlid_8_MAJALAHDOTCOM&jxURL=https://www.jobdirumah.com/list/

    BalasPadam
    Balasan
    1. btl ke nie?????????de kosong lg ke...

      Padam
  10. MEMERLUKAN SURVEYORS
    ANDA AKAN DIBAYAR DENGAN HANYA MENJAWAB SURVEY SECARA ONLINE
    Dalam program ini anda perlu menjawab survey. Survey ini penting untuk syarikat2 terkemuka membuat Market Research mereka di Malaysia. Setiap survey akan DIBAYAR kepada anda. Satu survey akan Dibayar dari RM3 ke RM10 bergantung kepada soalan survey. Anda boleh cashout dari serendah RM5.00 hingga RM 100. Jika anda aktif, sebulan anda mampu mendapat RM200 -300 secara online.
    Jika anda berminat bolehlah
    Daftar percuma di ipanelonlinemalaysia

    BalasPadam
    Balasan
    1. betul ke ni? menarik tapi takut scam

      Padam
  11. saya ada share jugak info kerja jobdirumah..best tapi utk rajin je..

    BalasPadam
  12. saya ada baca ttg job dirumah, tp tk fhm la.....blurr,...

    BalasPadam
  13. if da keje..tp nk wt part time job ni boley x?

    BalasPadam
  14. saya nak tanye..if da keje..tapi nak buat part time keje ni boley tak?

    BalasPadam
  15. assalam,

    salam ukuwah dan salam kenal dari bunda..

    BalasPadam
  16. salam..sesiapa yang nak cari duit poket lebih tuk belanja raya nanti, sila pm sy,, insylah saya bantu.... modal rm 20 aje....., leh gak anda tambah pendapatan, sekurang kurangnya rm 40-60 sehari pun alhamdulillah dah...
    sy baru aktif kurang sejam alhamdulillah dah pulang modal dah n dapat untung rm 40..,alhamdulillah.. . sape yg berminat add sy k... n pm sy terus..sy bgatu macam mana nak buat sambil2 online, boleh jg cari duit poket sikit

    BalasPadam
    Balasan
    1. hai pls emai saya di deanuk234@yahoo.com.

      Padam
    2. pm sy plz..napissu@yahoo.com

      Padam
    3. Salam..brminat blh pm sy hajar_conan88@yahoo.com

      Padam
    4. Pm..abdulhalim.tsa@gmail.com

      Padam
    5. zamkrezx@gmail.com

      Padam
  17. salam..jobdirumah ni ade daftar dgn ssm n kkm x? sbb kene ade butiran peribadi selain yuran pendaftaran rm50...was2 gak...

    BalasPadam
  18. sekarang ni pun banyak laman buat duit di rumah,,jd tak salah untuk mencubanya,,

    BalasPadam
  19. assalam,
    di sini juga senang untuk buat duit..
    tak perlu modal..
    anda boleh mencuba di link ini..
    http://visitors2cash.com/ref.php?refId=134712

    BalasPadam
  20. Email saya secara detail Mr Redzuan oliey192@yahoo.com.my tq..

    BalasPadam
  21. visitorcash2 ....jgn ler join...waste ur time !! its true !!

    BalasPadam
  22. salam
    anda boleh cuba link ini.
    http://www.kelabjutawan.org/index.php?ref=shaifuddin

    BalasPadam
  23. salam
    ingin tambah pendapatan
    anda boleh cuba link ini
    http://www.kelabjutawan.org/index.php?ref=shaifuddin

    BalasPadam
  24. salam mcm mne cara daftar

    BalasPadam
  25. salam, between elance, freelance, ifreelancer 2 yang mne bro slalu guna? n yang mana xyah kena bayar kalau nak ambil job 2?

    BalasPadam
    Balasan
    1. elance takyah bayar, freelancer.com kalau nak amik test kene bayar dan ckik darah.. ade kate scam... ifreelancer taktau plak

      Padam
  26. Kalau dapat project semasa bid .. memang lumayan ...

    BalasPadam
  27. kepada anda semu jangan risau coz jobdirumah ini bukan scam , ramai dah buat side income

    BalasPadam
    Balasan
    1. sy teringin join...tapi xtau mcm mana..

      Padam
    2. Saya berminat tapi saya kurang pandai bahasa English, ada cadangan?

      Padam
  28. blh guide x cara-cara nk mohon job..??

    BalasPadam
  29. duitnye ditransfer melaui bank tempatan ke?

    BalasPadam
  30. salam tuan blog... sy dh dftr. mcmna nak apply job tu ye ? Mintk jasa baik tuan membntu sy...

    BalasPadam
  31. terima kasih..tengah research tentang job nie....Insyaallah nak try...terima kasih tuan blog kongsi info nie.....

    BalasPadam
  32. salam frenz, saya fikir jobdirumah ni mmg betul dan bayaran tu utk sykt bantu kita advertise diri kita iaitu cara2 nak apply kje pd listing company yg akan dibekalkn. Saya da survey bbrape blog yg tersenarai dlm web jobdirumah tp x sure dorng ni join utk mngiklan web atau mngmbil krje seperti dimaklumkan. Ada entry menunjukkn hasil krje mereka tp bertarikh 2012.

    Lately juga, saya dpt information nyata secara individual mngatakan kita bukan dpt krje yg ditawarkn sebaliknya klik solution membayar dengan kita mngiklankan web jobdirumah.com.

    bule redzuan bagi pencerahan secara ringkas? anda mnjalankn bis yg mne satu, ambil job atau mengiklankan shj...tq!

    BalasPadam
  33. Sgt mudah! Saya dah buat..hanya Daftar sebagai ahli, boleh segera menjana pendapatan dalam masa 24 jam! http://fixmonthlypaid.com/?id=8659 WAJIB CUBA!

    BalasPadam
  34. Cer cuba ini lak...

    http://fixmonthlypaid.com/?id=62614

    BalasPadam
  35. So mcm mana kawan2... ada yg dah join jobdirumah ni.. blh dipercayai ke?

    BalasPadam
  36. Pm
    anisnyu0403@yahoo.com

    BalasPadam
  37. nk try jugak

    BalasPadam
  38. Sy berminat sy perlukan kewangan skg.....

    BalasPadam
  39. online job..bagi sy bidang ni lagi luas dari yang ada diluar sana..rugi kalau tak ceburi..

    BalasPadam
  40. salam..nak tanya ni... saya mmg berminat untk job at home..dakan ia selamat,, keja-keja tu kita pilih atau telah di sediakan,,saya confused sgt,,banyak sgt ,,takut pun ada,,pls explain

    BalasPadam
  41. Banyak kerja di rumah yang saya baca kebanyakkannya mencurigakan. Tapi yg ini ada lain sikit, bukti income memang meyakinkan..

    BalasPadam
  42. Hai!! Gud evening!!
    I like very interest to do this but scared!!!

    BalasPadam
  43. Assalamualaikum..

    Menarik, dari rumah pun kita boleh jana pendapatan..

    BalasPadam
  44. Hi, good sharing pada tuan tanah. Betul dunia sekarang ni mmg payah untik rakyat bawahan seperti kami ni untuk meneruskan kehidupan dotambah pula dengan kos sara hidup yang semakin meningkat. Dengan membuat part time dirumah sekurang-kurangnya dapat membantu meringankan beban si suami mencari rezeki untuk keluarga. Dalam arus kemodenan sekarang nak mencari kerja part time ni tak susah.semua tu hanya di hujung jari je. Namun 1 yang perlu dikongsi. Tiada istilah kerja yang hanya goyang kaki kemudian duit jatuh berkepuk2 keriba. Sudah nama pun kerja kan. Kerja haruslah disertakan dengan usaha. Apa2 pun info yang sangat berguna. Terima kasih tuan tanah.

    BalasPadam
  45. Hi, menjana pendapatan secara part time memang sesuatu yang digalakkan. Moga terus berjaya.

    BalasPadam
  46. Sy rasa meminat tapi utk kelayakan tu Sy tidak beberapa fhn bahasa english.

    BalasPadam
  47. Memang perkongsian yang berguna dan segera ambil tindakan.....
    Tiada yang datang bergolek melainkan usaha dan terus mantain jangan berpurus asa.
    Ambil tindakan paling penting.
    Sharing is caring.
    Terima kasih admin

    BalasPadam

tinggalkan komentar anda jika entri ini bermanfaat dan menarik untuk anda. segala pandangan sangat dihargai