Panduan Eksklusif Tips Persiapan PerkahwinanPanduan Eksklusif  Tips Persiapan Perkahwinan 
Assalamualaikum dan tahniah saya ucapkan jika anda kini dalam perancangan nak kahwin. Pasti kini anda sedang menghitung hari untuk disatukan bersama si dia bukan?

Dalam duk menghitung hari tu, anda dah buat persiapan kahwin ker? Anda dah cukup modal? Dah rujuk kat pejabat Agama? Dah attend kursus kahwin? Dah itu? Dah ini?

Yang paling pentingnya anda tahu  apa yang perlu anda buat dahulu dan dah adakah checklist untuk buat semua persiapan yang tidak pernah anda buat sebelum ini?

Perkara pertama yang akan anda fikirkan sudah pastinya buat rujukan di majalah, internet, tanya kawan2, tanya mak ayah, tanya saudara mara dan bermacam2 rujukan lagi.  Yang pastinya selepas habis semua pertanyaan dan rujukan tersebut, anda akan mula faham atau pun keliru dengan pelbagai persiapan yang harus dibuat. Itu belum termasuk bab modal dan  masa.

Jika anda perlukan tips perkahwinan lengkap :

1) bahan rujukan yang dapat memudahkan lagi urusan persiapan perkahwinan anda;

2) rujukan yang dapat menjimatkan masa anda dari ke hulu dan ke hilir tanpa anda ketahui apa yang harus anda buat dahulu;

3)  bahan rujukan yang dapat membimbing anda tentang proses dan peraturan memohon kebenaran kahwin dan borang2 yang perlu diisi;

4)  checklist yang akan memudahkan lagi persiapan kahwin anda dari sebelum, semasa dan selepas majlis kahwin;

5)  adab dan persediaan sewaktu merisik, bertunang, malam berinai, nikah, bersanding, majlis resepsi dan selepas majlis resepsi;

6)  dan pelbagai lagi persiapan yang anda tidak pernah lakukan sebelum ini.

Jika anda perlukan panduan dan penyelesaian mudah untuk semua itu, nasihat saya dapatkan segera bahan rujukan yang mudah dan murah demi mengelakkan anda membuat persiapan yang salah dan yang paling penting MEMBAZIR!Jika anda nak tahu rujukan apa yang saya maksudkan itu, sila dapatkan ebook perancang perkahwinan memang berbaloi dalam persediaan anda untuk majlis perkahwinan anda ..


Nasihat saya, buatlah keputusan yang bijak, agar majlis kahwin anda nanti berjalan dengan lancar tanpa perlu pening kepala  silap dalam membuat persiapan majlis kahwin anda yang hanya sekali dalam seumur hidup anda.

dapatkan segera panduan tips perkahwinan eksklusif ini , klik banner dibawah ==>


Tiada ulasan:

Catat Ulasan

tinggalkan komentar anda jika entri ini bermanfaat dan menarik untuk anda. segala pandangan sangat dihargai