Download 40 Lagu Raya Dalam 1 Album / Folder




Assalamualaikum dan salam ramadhan buat semua pembaca setia blog redzuan-ridz. Sedar tak sedar ramadhan hampir sampai ke penghujungnya. Entri kali ini saya ingin kongsikan anda lagu-lagu raya yang boleh anda download sebagai halwa telinga dalam menanti ketibaan syawal . Sebelum ini saya ada kongsikan dengan anda entri khas link download lagu-lagu raya. Namun bezanya entri sebelum ini saya hanya kongsikan link download lagu raya satu persatu . Namun untuk yang ini anda boleh mendownload terus 40 lagu raya termasuk juga takbir raya yang telah dimuatkan dalam satu album folder. Semuanya menyentuh jiwa di Ramadhan dan Syawal dibawah ini disenaraikan lagu-lagu raya tersebut

Senarai Lagu


Saloma - Selamat Hari Raya
Uji Rashid & Hail Amir - Seloka Hari Raya
Sanisah Huri - Aidilfitri
Dato' Sharifah Aini - Suasana Hari Raya
Sudirman - Dari Jauh Ku Pohon Maaf
Tan Sri P Ramlee - Dendang Perantau
DJ Dave - Menjelang Hari Raya

Fauziah Latiff - Kepulangan Yang Di Nanti
Dato' Sharifah Aini - Nostalgia Aidilfitri
Shiela Majid - Hari Mulia
Rahimah Rahim - Selamat Berhari Raya
Noor Kumalasari - Pulang Di Hari Raya
Zaleha Hamid & Herman Tino - Joget Hari Raya
Datin Rafeah Buang - Bila Takbir Bergema
Khairil Johari Johar - Sepasang Kurung Biru
Anuar & Ellina - Suasana Di Hari Raya
Eddy Nur Ali - Manusia Miskin Kaya
Rosemaria - Di Pagi Aidilfitri
Fazidah Joned - Selamat Hari Raya
Ahmad Jais - Selamat Hari Raya
Sweet September - Hari Raya Tetap Tiba
Aman Shah - Kepulangan Yang Di Nanti
Trio Manja - Musafir Di Aidilfitri
Dato' Sharifah Aini - Hari Yang Mulia
DJ Dave - Suara Takbir
Sanisah Huri - Bersabarlah Sayang
Sudirman - Balik Kampung
Cenderawasih - Bersama Di Hari Raya
Junainah M Amin - Suasana Riang Di Hari Raya
Dato' Sharifah Aini & Hail Amir - Bisikan Hati Di Pagi Raya
Hail Amir & Trio Manja - Lenggang Mak Limah
Sudirman & Zaleha Hamid - Inang Di Aidilfitri
Aziz Ahmad & Zaleha Hamid - Nikmat Hari Mulia
Krisya - Satu Hari Di Hari Raya
Dato' Sharifah Aini - Di Pintu Ampun
Uji Rashid - Doa Di Hari Mulia
Rabbani - Di Ambang Syawal
Sudirman - Selamat Hari Raya
Instrumental - Selamat Hari Raya
Takbir Raya - Takbir Raya 2

Dapatkan Sekarang Klik Button




updated :  link untuk download koleksi lagu raya ini telah dibetulkan. sebelum ini ada masalah error so anda boleh download skg. maaf ye . terima kasih pada komen-komen dibawah yang inform  :)


44 ulasan:

  1. bro error arr.. xleh nak bukak

    BalasPadam
  2. link not working pun :(

    BalasPadam
  3. mana nak cari pasword?

    BalasPadam
  4. sayang password aku xjumpa pn kt page notes tu

    BalasPadam
  5. pasword pn xdk... jemmmmmm

    BalasPadam
  6. mane ade request password.. terbaik! bleh layan puas2 sambil drive balik kampung..hahahaa

    BalasPadam
  7. Salam aidilfitri maaf zahir&batin pd sume rkyt mlsia yg beragama islam..

    BalasPadam
  8. trima kaseh.link nie mmg bleh gune xde password.

    BalasPadam
  9. wow!!!usaha anda sgt murni..hehe..terima kasih sbb compile lagu nie dalam satu folder..terima kasih sekali lagi..hopefuly kualiti dia pon bagus :)

    BalasPadam
  10. trime kaseh,bro.....

    BalasPadam
  11. mekasih bro...

    BalasPadam
  12. terima kasih. jarang org buat camni, bagus2

    BalasPadam
  13. Trima kasih

    BalasPadam
  14. salam.. singgah sebentar download lagu.. t/kasih ya..

    BalasPadam
  15. salam.. singgah sebentar sambil download lagu2 raya.. t/kasih bro.. selamat hari raya..

    BalasPadam
  16. format rar asal aku puny6a xboleh play -.-

    BalasPadam
  17. thnks broooooo

    BalasPadam
  18. thanx bro...

    BalasPadam
  19. thanks..senang kerja

    BalasPadam
  20. sempoi..memang best n terbaikkkk. thanks bro

    BalasPadam
  21. thanks bro... memang sempoi and terbaik. thumbs up.

    BalasPadam
  22. bro xleh nk open la..napa??

    BalasPadam
  23. Terbaikkkkk...!!!! terima kasih daun keladi

    BalasPadam
  24. lambat kit nak download tp memang best....terima kasih ye...

    BalasPadam
  25. knape x bleh nak download ni?

    BalasPadam
  26. bro... repair link..... xleh download

    BalasPadam
  27. bro... repair link... xleh download nie

    BalasPadam
  28. Tak bleh pun nak donlod...

    BalasPadam
  29. tak dapat pun downnload :(

    BalasPadam
  30. ERROR jugak la brader... :(

    BalasPadam
  31. Sma lah kte....:-(

    BalasPadam
  32. ERROR eRROr ErrOR ERROR!!!!

    BalasPadam
  33. fail telah terhapus . harap maklum

    BalasPadam
  34. Awat xley download ni... :-(

    BalasPadam

tinggalkan komentar anda jika entri ini bermanfaat dan menarik untuk anda. segala pandangan sangat dihargai