Video Pengumuman Kematian Osama Laden oleh Barrack Obama

Video Pengumuman Kematian Osama Laden oleh Barrack Obama


Salam sejahtera  dan salam pembuka kata, Dibawah ni saya kongsikan dengan anda video pengumuman Barrack Obama ( Presiden A.S ) yang telah mengesahkan kematian Osama Bin Laden. pada hari Ahad 11.30  pagi waktu Amerika. Pengumuman kematian Osama ini telah dibuat di white house disaksikan ribuan rayat AS yang meraikan kematian Osama Bin Laden.

Osama bin Laden, 54 tahun .  merupakan ketua rangkaain AL-Qaeda dan sangat dikehendaki Amerika dan sekutu2 kafirnya  sejak dari peristiwa serangan WTC 11 september. Osama Bin Laden dipercayai sebagai dalang yang merencanakan peristiwa serangan WTC pada 11 September. Sejak dari itu Osama telah diburu oleh Amerika dan sekutu-kutunya termasuk yahudi laknatullah yang berasa terancam, anyway anda lihat lah dibawah video Barrack Obama yang mengesahkan kematian Osama Laden.  Mayat Osama Laden kini berada dalam tahanan dan kawalan Amerika Syarikat.




Jangan lupa baca yang ini juga  klik==> Berita Mengenai Kematian Osama

p/s : setakat ini hanya ada sekeping gambar sahaja yang dipercayai mayat Osama Bin Laden tersebar diinternet. Namun kesahihan gambar tersebut agak diragui. saya sendiri telah melihatnya,  kemungkinan gambar tersebut diedit dalam photoshop. Nantikan pengumuman dan penyiaran gambar mayat Osama laden  oleh Amerika sendiri dalam masa terdekat ini .kalau benar Osama telah mati seperti yang diumumkan oleh Barrack Obama dalam video yang saya kongsikan diatas ini, pasti pihak Amerika akan menyiarkan gambar.


pelbagai sumber : dipetik dan  diolah  dari  times, reuters , dan yahoo news website.

updated entri  klik baca===> Bukti Gambar Kematian Osama Palsu

5 ulasan:

  1. banyak sangat sumber. tatau mane satu betol. huu~

    BalasPadam
  2. amerika ni xsudah2 dgn konspirasi..mcm2 la yg dirancang utk alih perhatian dunia...

    BalasPadam
  3. u all tengok ke tiga2 gambar tu u all spot dekat bibir n mulut beliau persis cuma di edit takkan lebar senyuman beliau n buka mulut beliau tu sama betul2 cm nyer... lau ea on betul.. Barakallahu fik..semoga Allah Merahmati beliau..amin

    BalasPadam
  4. Cik Itam pun da pandai edit2 gambar..hahaha..bnda ni kita leh wat...
    ajal maut kita xleh nk nafi sbb 2 Allah y tentukan..=_)

    BalasPadam

tinggalkan komentar anda jika entri ini bermanfaat dan menarik untuk anda. segala pandangan sangat dihargai