Gambar Budak Yang Telah Didajalkan


Salam pembuka kata, hope anda semua sihat2 hendaknya :). orait untuk entri kali seperti kebiasaannya, blog redzuan-ridz ini akan diselang selikan dengan entri santai . entri kali ni simple dan santai je just nak kongskikan dengan korang semua dengan gambar. 

 Gambar yang akan dikongsikan kali ni adalah   gambar budak yang telah didajalkan setelah diedit  menggunakan perisian photoshop . apa lagi jom layan gambar kat bawah ni, comfirm korang akan gelak terbahak-bahak :)

III
III
III
III
III
III
III
III
III
III
VVVV
VVV
VV
V


gambar asal sebelum diedit dan didajalkan



gambar dibawah ni gambar setelah diedit dan didajalkan













 p/s : paling xboleh blah bagi aku gambar basic instinct dengan gambar titanic.adoii, mmg lawak la,  gambar yang mna korang rasa yang paling tak boleh blah?

45 ulasan:

  1. kiut miut lar bdk nih....
    cam mke dak yg mimie jmpe kt pavillion ari tuh....
    hoho...sejibik...hehe

    BalasPadam
  2. sama la weiii..korang gila kejam la..

    BalasPadam
  3. ahha...comeynye budak2 ni..cute molek..:)

    BalasPadam
  4. kesian la budak nie...tapi lawak..hahahaha

    BalasPadam
  5. dh byk kli dtg cni tp xleh nk shout kt cbox..xtau sbb ape..

    http://jombelajarlagii.blogspot.com/

    BalasPadam
  6. basic instinct dengan titanic.two thumbs up!!
    Little Love Always

    BalasPadam
  7. Semua best. Hahaha~ Gaya asal budak tu memang mintak diperdajalkan je. Hahaha~

    BalasPadam
  8. hakhakhak..comey doremon 2..^^

    BalasPadam
  9. yg gmbar titanic, terbaek!!..hahah

    BalasPadam
  10. gambar doraemon dgn titanic ... adoi cute la ... hehehe

    BalasPadam
  11. huhuh...
    sume comey gileh... :D

    BalasPadam
  12. hebat ah!!.. agak2 budak tuh tau tak yang gambar dia diedit sampai tahap macam nieh?? hhahaha

    BalasPadam
  13. sangat syok..lucu la..ahak
    byk idea

    BalasPadam
  14. haha..sian kt bdk comel tu. x baek btolla spe yg djalkan die..

    BalasPadam
  15. adeh... mak bapak budak tu tgk mesti hampe abes,. haha.. btw dah penah tgk dah gmbr ni kat forum..

    latest -
    -Bila Pandangan Orang Disalah Ertikan

    BalasPadam
  16. haha . ! basic instint tak boleh blah langsung . haha .

    Baca ni pula : Mesej Terakhir !

    BalasPadam
  17. Gambar ni leh buat .. senang je bai. :) nak letak muka sendiri pun bleh ... saya ada buat .. best memang best .. senang dan cepat je nak wat.

    http://hasrulhassan.blogspot.com

    leh cari kat blog saya untuk tahu camner nak wat camni.

    BalasPadam
  18. he he kelakar.. lama x masa nak edit ni bro?

    BalasPadam
  19. hahaha.. tunggu budak ni saman ko nanti.. hehehe

    BalasPadam
  20. adoi..tergelak sorang2 aried baca! wah..dasyat tol ek orang pndai edit gmbor ni..wahhhh, jelesnya...

    BalasPadam
  21. adoi... kesian kat dia.. tp serius lawak... tergolek2 jah tengok muka dia...

    BalasPadam
  22. hik hik!
    adeyai!

    x sangke la bole jadi seksi ! cumil2!!

    BalasPadam
  23. haahhahaahah...lawak..!! like 1000x..!!~~~

    BalasPadam
  24. Assalam...bahaha.first-time aku tgk gambar original...hu3.die mmg montel dah erk...tak baik betul dieorg nie buat camtuu...

    BalasPadam
  25. klakar...
    jelingan yg membuatkan die pemes...^^

    BalasPadam
  26. WAHHHH...SERIOUS COOL..HAHAHA! COMEL GILER..HEHE :)

    BalasPadam
  27. haha.. mmg kelakar siot.. kalo budak nie tgk.. confirm dia bakar laptop dia.. haha..

    BalasPadam
  28. LAwa nya gambar doraemon dengan alladin tu bro..guling-guling gelak daa...Hahahahah

    BalasPadam
  29. muka dia tak diedit pun dah lawak

    BalasPadam
  30. Gempal gini mesti sbb kuat makan BABI . HAHAHAHAHA

    BalasPadam
  31. hahahahaha..
    suka doraemon tu..
    agaknya dialah doraemon selama ni...
    hahaha..
    http://izzatikhairunnisa.blogspot.com/

    BalasPadam

tinggalkan komentar anda jika entri ini bermanfaat dan menarik untuk anda. segala pandangan sangat dihargai