JOM LAYAN GAMBAR LAWAK NI


Salam semua, thanx kepada korang semua yang selalu sudi menjengah ke blog ni dan tinggalkan komen. sangat hargai korg semua kerana sudi komen dan menjdikan entri2 di blog ni "bernyawa". thanx ye :)  

ok la berbalik kepada entri kali ni, just nk korang santai, so saya share gambar je. 
gambar ni sy dpt dari seseorang yang mengirimkannya di email saya. pasti akan menggeletek hati korang. apa yg pasti gambar ni sangat lawak.  

jom tengok kat bawah gambar ni. mungkin ada antara korang da pernah tgk anyway jom layan gambar ni.

II
II
II
II
II
II
II
II
II
II
II
II
II
II
II
II
II
II
II
II
II
II
III
VVVVV
V VV
VV
V




p/s: first time aku tengok gmbar ni aku rsa nk gelak smpai guling-guling je. aku da xboleh control gelak dah.  100 kali tengok ttap rsa nk gelak guling-guling. hahahahaha. photographer yang ambik shot gambar ni mmg terbaik la .. wakakakaka

50 ulasan:

  1. adess!! siyes lawak..da guling2 da cik mimie gelak ni..hahahha =D

    BalasPadam
  2. tup mate..namau tgok..hehhehe

    BalasPadam
  3. HAHAHAHAHA.menceriakan suasana pagi yg hening ni.HAHA

    BalasPadam
  4. adeh.. hahaha! sanggup dia buat camtu, tapi mak dia selamba je..

    BalasPadam
  5. @ASaDa RyutaRo ni kes xdpt susu la ni. wakakaka. mak dia wat muka selamba jerr tu yg xboleh blah bro..

    BalasPadam
  6. hahaa..bongek je buat mak gitu :P XD

    BalasPadam
  7. yeahhh lawaknyeee . tepok tgn sket . hehehe :D

    BalasPadam
  8. terbaik . hahaha . semacam je pic ni :)

    BalasPadam
  9. hahaha,, dah takde keje dah orang utan tu,, ngeh..

    BalasPadam
  10. Haha.. Pornografi dunia satwa tuh bro.. salam dari Malang..

    BalasPadam
  11. siyes gambar betul ni bukan edit?... huahahaha.. kalau betul mmg kelako laa.. nyet2. comel2

    BalasPadam
  12. ha2...ketawa guling2 sampai terjuling yehaaa!yelah kan mak nyer duk diam je kena gentel..oh dlm hati mak nyer(cover geli..cover geli..org nk snap pic aku ni.jap lagi aku pelangkung anak aku ni..sakit woo)

    BalasPadam
  13. lawak lawak...hahahaha..bley putus ooooooo

    BalasPadam
  14. haha...ingtkan ank org je buat mcm tuh...huhu

    BalasPadam
  15. boleh....klik je yang ada perkataan 10 "ulasan" tu

    BalasPadam
  16. hehe..gmba lucah ! eh eh, btw, da folo..folo back :)

    BalasPadam
  17. hhhhmmmm..nak komen apaer yer? semua org dah kasi komen..

    BalasPadam
  18. hahaha...

    Budak2 bawah umur sila totop mata... nanti mata makin rabun... hehe...

    BalasPadam
  19. lucah! hahaha

    follow me back :)

    BalasPadam
  20. hahahahahah tutop mata! hahaha

    BalasPadam
  21. haha .. lawak la .. comel ank org utan tu :)

    BalasPadam
  22. dose2,
    haha,
    jum tgk rahsia kentort plak~
    http://hahaturt.blogspot.com/2011/01/fiuss-rahsia-ken-tort.html

    BalasPadam
  23. cian mama dia...

    noti yee...

    ;D

    BalasPadam
  24. heppp!
    aku dah ckp kan jgn melucahh!
    degil ehh. adoii.

    mana ada sombong, td aku mrh benda lain la wehh. huahh. dont make me feel guilty! sobss

    BalasPadam
  25. oh! tertgk plak.. ops!
    wahahahhaaa...

    BalasPadam
  26. hahahahahahahahaaa

    BalasPadam

tinggalkan komentar anda jika entri ini bermanfaat dan menarik untuk anda. segala pandangan sangat dihargai