( PAKEJ SUPER ADS ) KLIK SINI UNTUK BERIKLAN

Gambar Ikan Pelik Di Dunia Yang Mengerikan

Salam agak lama jgak xupdate blog dengan entri baru, maklumla kekangan masa. untuk entri kali ni sy tertarik nk kongsikan dengan anda gambar  ikan2 pelik didunia yang saya dapat di sebuah forum. gambar2 ikan ni semuanya real dan bukan fake(palsu). rupa
 ikan2 ni semua ngeri dan menakutkan. jom tgk kat bawah ni

II
II
II
II
II
II
II
II
II
III
IIII
VVVV
VV
V

 1.Piranha


2. Anglerfish
 
 
3. Moray Eel


4. Tigerfish
 

5. Snakehead Fish

6. Viperfish
7. Fangtooth Fish

8. Dragonfish
p/s : xsangka and xprnah trlintas  wujud ikan2 dengan rupa yg ngeri lg mnyeramkan mcm ni. rupanya byk lg ciptaan allah yang pelik yg masih lagi belum dijumpai manusia. bygkanla kalau sungai2 kat malaysia ada spesies ikan mcm ni.ntah apela akan jadi.
=====================================================
(PAKEJ STYLEZ ADS)klik sini untuk beriklan

15 ulasan:

  1. eii..kalo dier gigit..berlubang tuh.ngeri2.

    p/s: sdp lgu ^^

    BalasPadam
  2. boleh makan x ikan macam ni ghupe???

    BalasPadam
  3. slalu tgk ikan ni dlm channel NetGeoWild.....kalau nk tgk yg pelik2 lagi, slalu2 la buka channel NetGeoWild ;)

    BalasPadam
  4. tapi yang pasti kalau ikan2 ni wat laut masak lemak cili api msti xbest nk makan . huahuahua

    BalasPadam
  5. roslinda : comel ?? hahahaha. kalau comel bela la sekor kat rumah. huhuhuhu

    BalasPadam
    Balasan
    1. Klu buat sup sadap tu...hehe

      Padam
    2. Klu buat sup sadap tu..haha

      Padam
    3. Wajahnya pelik tapi kalau di goreng dgn cili padi sedapppp....x caya cubala..

      Padam
    4. Rupa dan bentuk pelik tapi cute bab lain dr yg lain...

      Padam
  6. ciptaan tuhan..unik betul :)

    nice songs!! huhu

    BalasPadam
  7. iekasub : thanx, lagu biasa2 je blog ni. tula kekuasaan allah nk jdkan makhluknya dlm apa jua rupa.

    BalasPadam
  8. Scary fish... semuanya kejadian tuhan..

    BalasPadam
  9. Ko kate ko pancing...

    BalasPadam

tinggalkan komentar anda jika entri ini bermanfaat dan menarik untuk anda. segala pandangan sangat dihargai

komenlah dengan berhemah kerana komen anda mencerminkan peribadi dan perwatakan anda :)

komenla menggunakan nama anda atau nama samaran. komen tanpa nama tidak akan dipublish. sekian