GAMBAR BAYI BERMATA SATU INI JELMAAN DAJJAL ?


 Hai salam semua :) entri kali ni bakal mengjutkan anda semua. sy nk kongsikan dengan korang semua  gambar yang sy dapat hasil searching sy di 2 forum kauskus.us dan forum antarabangsa  7cgen.com

kat bawah ni ada 2 keping gambar bayi bermata 1 ini sy kongsikan wat tatapan anda semua. da sedia ? jom tengok

II
II
II
II
II
II
VVV
VV
V

[Dajjal1.jpg] 

p/s: first time tgk gambar ni mmg terkejut dan rsa mcm x percaya je. nauzubillah .seram tgk gmbar ni. mmg rsa menakutkan tgk mana taknya masa tu time pagi buta. sorg2  je.


[Dajjal.jpg]



staff perubatan percaya kelahiran bayi bermata 1 ini akibat kesan sampingan dari penggunaan ubat anti-kanser oleh si ibu. dan dalam laporan yang disediakan oleh pihak hospital ianya juga berkemungkinan disebabkan masalah kromosom . dan 1 keajaiban apabila bayi ini mampu "survive" dalam tempoh beberapa hari setelah dilahirkan sebelum meninggal.

Namun persoalannya adakah bayi ini merupakan 1 petanda jelmaan dajjal  diakhir zaman ini ? di forum  yg sy nyatakan diatas dimana sumber yg sy perolehi gambar ini hngat dgn prbhasan tentang pelbagai teori kelahiran bayi ini. 

apa yg boleh sy katakan semua yg berlaku ini merupakan kenhendak Allah. dan kita perlulah lebih beringat bahawa dunia semakin sampai ke penghujungnya. Banyak petanda pelik dari Allah  sbg peringatan utk kita semua.


sumber: kaukus.us, 7cgen.com
mmg terkejut melihat gambar ni, nauzubilah mengikut sumber diyakini  bayi bermata 1 ini telah dilahirkan di Israel. Namun ada yang menyatakan lahir di India.

21 ulasan:

  1. NAUZUBILLAH...MENAKOTKAN PN ADE....

    BalasPadam
  2. ermm.....nie semua kejadian Allah...

    BalasPadam
  3. penah dengar benda nihhh.
    maybe peringatan dr allah..
    hmmmm~

    BalasPadam
  4. nauzubillah , kuasa allah, mmg mnkutkan. thanx info ye

    BalasPadam
  5. kuasa Allah....

    peringatan kepada aisha n anonymous di atas.. sila guna huruf "A" bila menulis Allah..

    BalasPadam
  6. @Johari Hamzah

    thanx utk teguran to bro, sy bru nak tgur, kuasa Allah s.w.t, mayb ni 1 peringatan. dunia pun da akhir zaman.

    BalasPadam
  7. Allah maha kuasa hanya Dia tahu setiap ciptaannya kita tak boleh menghukum...

    BalasPadam
  8. thnkss sharing..emm..kuasa Allah..

    BalasPadam
  9. Kuat keinginan bayi tu tuk survive. tp sayang umur tak panjang.

    Dajjal bukan cuma satu mata. tapi buta sebelah matanya. Maka dajjal di anggap satu mata.

    BalasPadam
  10. MasyaAllah.. kun fayakun. sgt mengerikan.. apepun, pasti ada maksud dan pesan yg tersirat. Apepun, ALLAHU AKBAR!..

    [ http://ainblogger.blogspot.com ]

    BalasPadam
  11. dia dah mati ker..kesian nyer..sbb ibu anak merana.. ^_^

    BalasPadam
  12. ALLAHUAKBAR...Allah nk tunjuk sikit kat manusia..sesungguhnya kuasa Allah lebih besar dr segalanya..

    BalasPadam
  13. Thanx 4 sharing. semua itu kuasa ALLAH. Subhanallah.

    BalasPadam
  14. pelik..dan satu iktibar..

    BalasPadam
  15. ya Allah...
    kasihannya anak itu.sudahlah cacat.dikaitkan pula dengan dajal.bukankah anak itu sudah meninggal dunia?sebenarnya kelahiran dia bukan hanya sebagai ujian kepada ibu bapanya.tetapi kita yg melihat juga.supaya menjaga adab bila menutur kata.itu yg perlu ditakutkan.bukan bayi yg suci tanpa dosa itu.doakan saja anak ini dan supaya kita dikurniakan anak yg sempurna sifatnya,sihat tubuh badannya.itu sudah cukup.

    BalasPadam
  16. Setakat takut tapi tidak kemabli kejalan yang benar ...tkade makna

    BalasPadam

tinggalkan komentar anda jika entri ini bermanfaat dan menarik untuk anda. segala pandangan sangat dihargai