Fenomena Keajaiban Azan

salam  wat anda semua, hope semua sihat and ceria , arini search and lepak2 kat youtube trjumpa la 1 video yang sgt menarik hati dan terasa takjub dengan kebesaran allah. video yg dimaksudkan ni mengenai KEAJAIBAN AZAN . mungkin ramai yang tidak mengetahui tentang kewujudan  video ni. kat sini sy kongsikan dengan anda semua. so xperlu ckp panjang berjela jom tengok video kat bawah ni
II
II
II
II
II
II
II
II
II
II
III
VVVV
VVV
V






p/s : bersyukr kerana diri ini dilahirkan sbg seorang islam, betapa maha hebat dan agungnya kebesaran Allah ni. anyway jgn lupa share kepada rakan2 anda  video ini. sebar2kan lah . klik je button share. besar pahala kita dpt insyallah :)

9 ulasan:

  1. Maha Suci Allah!! Yg mencipta sekalian alam dgn kebijaksanaan NYA.. Terima kasih berkongsi dik.. ;o)

    BalasPadam
  2. selagi kita dengar Azan, selagi tu kita disayangi Allah....sebab, sentiasa diperdengarkan Azan ketika kita alpa.....Thank you....

    BalasPadam
  3. salina : sama2 kak :)

    daria : betul tu daria, setuju dgn awak :) da selagi azan berkumandang di seantero dunia selagi tu la yakjuj dan makjuj x dapat keluar dr tempat mereka.

    BalasPadam
  4. Besarnya tuhan kita yang satu, agung nya Allah :)
    Terima kasih berkongsi :)

    BalasPadam
  5. Allah Maha Besar.. Tiap2 kali dengar azan di waktu Subuh dan Maghrib sambil memandang ke alam di luar rumah, mmg MM menitiskan air mata. Rasa sebak sbb betapa berkuasanye Allah s.w.t. mencipta segalanye..isk

    BalasPadam
  6. "entry di bawah menarik untuk anda baca==>"
    saya nak bukak banyak-banyak entry dgn guna "new tab" tak boleh sebab awak pasang system blocking = =!, (ada dua artical yg mahu dilihat, saya click satu, dan nak lihat yg satu lg yg blom lihat tu, saya undo, dan selepas itu..tara...artikal yg satu lg tu dah hilang, digantikan dgn artikal lain= =....) point die--> agak menyukarkan.

    BalasPadam

tinggalkan komentar anda jika entri ini bermanfaat dan menarik untuk anda. segala pandangan sangat dihargai