Bloglist Blogger 2011.



salam semua, mcm mne hujung mnggu anda ?? actually arini sbnrnya bru nk update blog publish mengenai segmen fakta menarik didunia part 2. tp disebabkan da kena tag, so untuk mengenang orang yg telah tag sy iaitu Aunt T.  so sy nk laksanakan tnggunjwab yg diberikan ni dulu.. huhuhu. ok malas nk ckp berjela, baca la kat bawah ni..


1) wat entri pasal bloglist pilihan 2011. sy luangkan sikit masa untuk wat 1 entri pasal ni. anyway bila sy try usha dan review, pendapat sy berbaloi bagi mereka2 yang trffic yg da semput tu or blogger baru  joined segmen Bloglist Pilihan 2011 ni sedikit sbnyk mmpu menaikkn trffic blog anda skligus menambahkan pendaptan nuffnang anda.


2) header. kat bawah ni header untuk joined segmen Blog pilihan 2011..



3. perkenalkan diri anda.

ok nama diberi Mohd Redzuan Bin Abdul Mulok. korang boleh panggil wan. member2 rapat panggil ridz. still study lagi kat universiti malaya. now in final year. course yang sy ambik biasa2 je sains politik. minat law tp xde rezeki. tp syukurl jgak la sbb belajar politik memang best, sbb  a lot of things we will be learn and kita akan tau dengan jelas ttg politics, dr term,fillar politik, praktik politik, teori, dan mcm lagi kita akan study. nk huraikan sini mmg jnuh nk menaip. kalau nk tau  apa2 ttg politik boleh request ape2 topik ttg politik ye. insyallah sy akan kupas and wat 1 entri yg ada request tu ;P.


4. letakan header blOg u'Olls n describe lah cket..

ok kat bawah ni header blog sy. simple and biasa2 je mcm orang dia cool  and sentiasa steady and get ready.. :)




tp yg penting mesej yang nk disampaikan dr blog  REDZUAN-RIDZ ni ialah info2 yang mungkin ramai terlepas pandang and terlupa or xtau. tu motif utama blog ni ditubuhkan. perkongsian dalam blog ni meliputi dari misteri, info menarik, fakta pelik, fkta menarik, sejarah dunia, gambar pelik dan menarik, dipendekkan cerita hanya yg menarik akan dikupas dan di publish di blog ni untuk santapan minda bersama. 


5. tag kpd 3 blOgger lain..

3 orang yg bertuah yg akan sy tag adalah jeng2. hope cik puan yg sy da tag ni laksanakan la ye amanah ni ====>

I) cik nurul ainani
II) cik ashfiza
III)  cik falia shazana


6) last sekali bila da wat 1 entri ttg ni jgn lupa submit link post anda kat SINI supaya blog cik dan encik akan tersenarai dalam list blogger 2011. sekaligus meng upkan trffic cik dan encik sekalian .


p/s : ok i already accomplished my mission. kpd Aunt T . tq coz tag me, and kepada tuan blog cik niadeanna yg wat segmen ni thanx hope dptla meng upkn trffic sy dengan trsenarainya blog sy  :) skligus mncapai sasaran 1000 visitior setiap hari  :) amin..

5 ulasan:

  1. salam kenal..thanks cOz sudi jOin...
    gud luck tOk final year nieyh.. ;)
    Insyaallah smOga trafic u akn naik..

    -thanks yg tdk trhingga wt aunt T-

    BalasPadam
  2. salam

    sama samalah kita memeriahkan bloglist cik diana ye

    follow ur blog :D

    BalasPadam
  3. :) semoga trafiz akan terus meningkat.. :)

    BalasPadam
  4. hyep.. nice blog...
    snghh n follow ur blog.. :)

    BalasPadam

tinggalkan komentar anda jika entri ini bermanfaat dan menarik untuk anda. segala pandangan sangat dihargai