BLOGGER GEGARKAN 'U'


Hai semua ;) korang mesti kenal header kat atas ni, kalau xkenal mmg korang belum boleh dianggap seorang bloggerz lg . hehehe. Brader Ben (Ben Ashaari) sorg Blogger yg masyhur di dunia blogging ni.

kerana diri ini adalah seorang student, maka rugi x grab joined segmen dr brader Ben yg ketak ni.  so aku akan melunaskan syarat Brader Ben seringkasnya supaya korg xboring baca berjela . ;)



Belajar mana ? Jurusan ? Tahun ? 
- Rite now belajar kat Universiti Malaya. majoring in political sciene. now in final year


Asal mana ? Umur ? 
- asal Kuala Lumpur. lahir K.L, besar pun kat K.L.  umor still muda remaja, 23 tahun baru.


Kenapa amik jurusan itu ?
- Actually minat law, tp xde rezeki, nk wat mcm mne. apply lain dpt lain. tp bila da study about politics. mmg dis course is very2 interesting dan sgt best to we learn ;)


Cita cita .. peewwittt .. 
-bab cita-cita ni kalau ada rezeki nk jd politician. short term target in 5 years nk jd ketua pemuda UMNO parlimen Gombak mudah2 an.( sbb now tnggl kat Gombak) . long term target jd menteri :).

ok setakat ni jela. tq sudi mmbaca ;) 

segmen ni telah  dikuasakan oleh bro ben ashaari...



p/s : aku hrap xtrlmbat lg aku joined segmen ni, and harap2 brader Ben sudi luang ckit masa komen kat entri ni ;) huhuhu, korg pun komen la jgak :)

7 ulasan:

  1. wah~ UM ye... me too.... salam kenal...

    BalasPadam
  2. innanie : salam kenal :) sllu la bertandang ke blog ni ye ;)

    BalasPadam
  3. wahhh...cite2 yg sgt besar n bagus..
    jarang anak buda yang ada cita2 mcm ni..
    mcm best je bidang study redzuan ni..

    anyway, gud luck n keep it up...

    ade mse g la ke blog http://kechik-molek.blogspot.com/

    BalasPadam
  4. @Nour Akmal

    klau diizinkn allah dan rezeki tula cita-cita sy ;). sains politik mmg course yg best utk kita astudy n explore. byk cbang sbnrnya

    BalasPadam
  5. salam, tahniah krn blog anda yg menarik ni berjaya menjadi pilihan En Ben dlm segmennya yang glamour.

    BalasPadam
  6. salam kenal blogger u..
    beznye da final year..
    all da bez erk..

    =)

    BalasPadam
  7. salam ziarah dari blog ben :)

    semoga berjaya dalam bidang yg diceburi (^_^)


    Jom guling-guling disini pula:

    Azrul Hisham -My Real Life

    BalasPadam

tinggalkan komentar anda jika entri ini bermanfaat dan menarik untuk anda. segala pandangan sangat dihargai