LUKISAN 3D DI JALANAN YANG MENAKJUBKAN

untuk post malam ni saya nak kongsikan beberapa lukisan 3D jalanan yang sangat menakjubkan. gambar yang bakal anda lihat diabwah ni merupakan hasil tangan insan yang dikurniakan anugerah luar biasa menghasilkan lukisan 3D. ;)





















p/s: sgt2 menakjubkan, bakat luar biasa yang dikurniakan- NYA.  anyway kalau korang ada akaun fb share la ye kat fb korang, klik je kat button share blah atas ;) feel free to comment ye ;) 

13 ulasan:

  1. cantik tu dia buat..perghh

    BalasPadam
  2. smart ..
    aku nak buat la ..
    haha XD

    BalasPadam
  3. canteek2
    takot la pulak nk lalu kalau jln kt mlysia cmtu
    haha :]

    BalasPadam
  4. ermm . saya nak copy , tapi nak wat wallpaper utk desktop je ? nak cari emel awak tak jmpe . cmner ea ? sent emel kat sy la nazue@hotmail.com . tapi betul , saya nak wat wallpaper utk desktop je . tak tipu .

    BalasPadam
  5. saya pernah try buat, tp xpenah jadi..hahaha

    BalasPadam

tinggalkan komentar anda jika entri ini bermanfaat dan menarik untuk anda. segala pandangan sangat dihargai